Certificering

Behaal je Adobe of Microsoft certificering bij Leslokaal 10A

Met de Officiële Adobe en Microsoft certificering kun je je onderscheiden van concurrenten, je carrière vooruit helpen en de klanttevredenheid verbeteren. Hoewel veel mensen niet de moeite nemen om het certificaat te halen, zal een werkgever altijd onder de indruk zijn van een certificeringsbadge. Het laat zien dat je professioneel bekwaam bent, volgens de normen van Adobe of Microsoft.


Is het behalen van een certificaat moeilijk?

Voor Microsoft zijn er Associate en Expert certificeringen. Waarbij Associate het eerste basis examen is en het expert een uitgebreider examen. Dit betekent dat het Expert examen meer kennis van de software vereist.

Voor Adobe is er alleen het Professional niveau (ACP), wat gelijk staat aan het expert niveau voor Microsoft.

Voor zowel Adobe als Microsoft Office geldt dat de examens uitdagend zijn om te behalen en deze moeten zeker niet onderschat worden. Het examen moet binnen 50 minuten afgerond worden, wat een relatief korte tijd is voor de gestelde vragen en opdrachten. Dit betekent dat de kennis van de software goed moet zijn, binnen de gestelde 50 minuten is namelijk geen ruimte om te lang na te denken of functies te moeten zoeken. Alle vragen en oefeningen die niet binnen de gestelde tijd zijn gemaakt, worden als foutief beoordeeld.

Maar voor alle examens geldt dat ze bij een goede kennis van de software zeker te behalen zijn. Om uw kennis vooraf te testen zijn er ook proefexamens beschikbaar. Deze kunnen 20 keer geoefend worden in een periode van 10 maanden.


Alle certificeringsexamens voor Adobe en Microsoft Office worden afgelegd via het officiële examen programma van Certiport, waar Leslokaal 10A een officieel geautoriseerd testing center voor is. Dit betekent dat we alle examens mogen afnemen en alle software, hardware en lesruimtes voldoen aan de officiële examen eisen.