E-Learning Microsoft Office en Adobe

Leren in je eigen tempo en op een door jou gewenst moment! Dat is het grote voordeel van E-learning.

Adobe Certified Professional trainingen

Deze E-learning training bevat op video gebaseerde instructie, oefenlabs, flascards, pre-assessments en post-assessments en dit alles naast een pdf-projectwerkboek. De werkmap bevat invulformulieren, termen en definities in een woordenlijst en vele andere bronnen om het leren te versterken.

Het lesmateriaal is samengesteld door LearnKey, een trainingscentrum met 30 jaar ervaring. De interactieve en flexibele trainingen zijn op de branchcertificeringen afgestemd en werken via het programma GMetrix. Op deze manier is de leertijd en snelheid heel goed zelf in te delen en kan via de webbrowser of lokaal programma op elke gewenste plek geleerd worden.

Bekijk alle Adobe E-learning mogelijkheden via het zijmenu. Alle Adobe E-leaning ACP trainingen en examens zijn Engelstalig.

Microsoft Office trainingen

Deze E-learning is een goede training voor software pakketten uit de Microsoft Office groep en is gebaseerd op lessen, video’s en oefeningen op meerdere niveaus en op elk moment toegankelijk. De Theorie, praktijk en toetsing komen samen in ons E-learning programma. Na de diverse video’s met uitleg volgt een oefening om de geleerde theorie direct uit te proberen. Met deze E-learning is genoeg basis gelegd om de bijbehorende Microsoft certificaten te behalen.

De aanschaf van Microsoft Office E-learning geeft één jaar toegang tot de lesmethode van BeLearn (ENI) voor het gekozen onderdeel, voor alle niveau kan ik het Nederlands en Engels gevolgd worden.

Bekijk alle Microsoft E-learning mogelijkheden via het zijmenu. Alle Expert examens zijn Engelstalig.


Mogelijke E-learning