Klassikale trainingen

Voor Microsoft Office geven we Klassikale trainingen. Deze worden gegeven in onze trainingsruimte in Den Dungen (net onder Den Bosch). Alle trainingen zijn inclusief uitgebreid lesmateriaal, koffie, thee en lunch. Parkeren is gratis voor de deur mogelijk, maar ook via het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.

Het software pakket Microsoft Office bestaat uit een aantal onderdelen. Voor deze verschillende onderdelen bieden wij trainingen aan. Deze trainingen zijn klassikaal en worden in groepen van maximaal 8 personen. Voor Word, Excel en Access geven we een basis training van 2 dagen en kan daarop volgend nog een Expert training gevolgd worden van 2 dagen. Voor Outlook en Powerpoint kunnen we je in 2 dagen de volledige software leren. Bekijk de verschillende trainingen MS Office Trainingen in het zijmenu. Alle klassikale en privé trainingen worden gegeven door Leontine Luijsterburg, officieel gecertificeerd Microsoft Office Specialist.

Incompany

Al onze trainingen zijn ook ook mogelijk als Incompany trainingen. Deze trainingen plannen we altijd in overleg, zodat de tijd, plaats en inhoud helemaal afgestemd is op het bedrijf waar we training komen geven. Neem voor een incompany training contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.