Klassikale cursus en training

Voor Microsoft en Adobe geven we Klassikale cursussen.

Deze cursussen worden gegeven in onze cursusruimte in Den Dungen (net onder Den Bosch). Alle cursussen zijn inclusief uitgebreid lesmateriaal, koffie, thee en lunch. Parkeren is gratis voor de deur mogelijk, maar ook via het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.

Het software pakket Microsoft 365 bestaat uit een aantal onderdelen. Voor deze verschillende onderdelen bieden wij cursussen aan. Deze cursussen zijn klassikaal en worden in groepen van maximaal 8 personen. Voor Word, Excel, outlook en powerpoint geven we een basis cursus van 1 dag en kan daarop volgend nog een gevorderde cursus gevolgd worden. Daarnaast hebben we ook interessante cursussen voor Teams en Sharepoint. Bekijk de verschillende Microsoft 365 cursussen in het zijmenu.

Voor Adobe kun je bij ons terecht voor uitgebreide cursussen in Indesign, Photoshop en Illustrator. Voor al deze cursussen bieden we een basis cursus aan van 2 dagen en als uitbreiding de 2 daagse gevorderde cursussen. Hiervoor kun je los inschrijven. Bekijk de verschillende cursussen Adobe cursussen in het zijmenu.

Alle klassikale en incompany cursussen worden gegeven door Leontine Luijsterburg, officieel gecertificeerd Microsoft Office en Adobe Specialist.

Incompany

Al onze cursussen zijn ook ook mogelijk als Incompany cursussen. Deze cursussen plannen we altijd in overleg, zodat de tijd, plaats en inhoud helemaal afgestemd is op het bedrijf waar we cursus komen geven. Neem voor een incompany cursus contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.