Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven      Uitschrijven
 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief (februari 2024):Microsoft en Adobe trainingen

Nieuwsbrief Leslokaal 10A | Microsoft Office en Adobe cursus

Bij Leslokaal 10A ben je op de goede plek voor Microsoft 365 (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams, OneDrive, SharePoint) en Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign) trainingen.

Wist je dat onze klassikale trainingen gemiddeld beoordeeld worden met een 9,1 ⭐️

Actie! Elke maand geven we een gratis training weg. Deze keer maak je kans op een deelname aan onze Adobe InDesign training op 14 en 15 maart. Doe nu mee!


Vernieuwing lesruimte

Afgelopen tijd is er hard gewerkt aan onze lesruimte. Deze is volledig vernieuwd, er is meer rust en ruimte gecreëerd. Met de nieuwe opstelling is het scherm beter zichtbaar en we hebben een losse koffie- en lunchplek kunnen opstellen.

De ruimte is voorzien van airco, wat zowel op koude en warme dagen voor een prettig werkklimaat zorgt. Voor de aankleding hebben we nieuwe wanddecoratie en planten geplaatst, wat een aangename sfeer geeft.

We zijn erg blij met het resultaat en verwelkomen je graag in ons leslokaal!


Uitgelichte trainingen!

Bij Leslokaal 10A ben je op de juiste plek voor Microsoft 365 en Adobe trainingen. Deze trainingen kunnen bij ons op locatie gevolgd worden, maar we komen ook graag naar je toe! Wil je een training met meerdere collega’s volgen en heeft je bedrijf een geschikte trainingsruimte, informeer dan naar onze incompany mogelijkheden.

Waarom onze cursus?
In een kleine groep word je begeleid door een ervaren professional. Je ontwikkelt vaardigheden die je direct in de praktijk kan toepassen. Deze cursus biedt een praktische en interactieve leerervaring, ondersteund door voorbeelden en oefeningen.

Graag willen we de volgende trainingen onder de aandacht brengen:

Adobe InDesign Basis – 2 dagen
Leer de basis van Adobe InDesign in 2 klassikale. Deze cursus is opgezet voor beginners die willen leren hoe ze professioneel ogende lay-outs kunnen maken voor drukwerk en digitale publicaties.

Of je nu een grafisch ontwerper, marketingprofessional, student of hobbyist bent, deze cursus biedt een solide basis voor het gebruik van Adobe InDesign, een krachtig desktop publishing programma. Na afronding ben je klaar om zelfverzekerd met InDesign te werken en aantrekkelijke, professionele documenten te creëren.

Bekijk de uitgebreide beschrijving en meld je aan voor onze Adobe InDesign training op 14 en 15 maart.

Microsoft Excel Basis – 1 dag
Bij deze training kijken we naar de basis van Excel, zo leer je goed navigeren over het werkblad, gaan we uitgebreid kijken naar opmaak mogelijkheden en daarbij komen ook getalnotaties aan bod. Aan de hand van oefeningen worden berekeningen en formules gemaakt en kijken we naar handige basisfuncties.

Na een dag met veel praktische oefeningen kun je een werkblad opbouwen met berekeningen, een mooie lay-out en lukt het om deze werkbladen naar een pdf te exporteren of af te drukken.

Bekijk de uitgebreide beschrijving en meld je aan voor onze Microsoft Excel training op 18 maart.


Een training binnen het bedrijf?

Zijn er meerdere medewerkers die getraind moeten worden? We komen de training graag op locatie binnen je bedrijf geven. Zo kan een training afgestemd worden op jullie wensen en het scheelt reistijd en reiskosten voor de medewerkers.

Wil je samen kijken wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.


Volg ons ook op social media: Volg ons op LinkedIn en like ons Facebook