Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Inschrijven      Uitschrijven
 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief (juni 2024):Excel Functies en formules – 24 juni 2024

Lesmateriaal Excel

Verdiep je kennis van Excel met onze Functies en Formules Cursus! Leer hoe de kracht van Excel te benutten door middel van handige functies en formules. Deze cursus helpt om stap voor stap vertrouwd te raken met het gebruik van formules voor verschillende taken, zoals berekeningen, logica, zoeken en aanpassen van tekstgegevens. Van simpele sommen tot complexe logische functies. Geen ingewikkelde technische taal, alleen praktische tips die direct kunnen worden toegepast in je werk. We gaan er bij deze cursus vanuit dat er voldoende basiskennis binnen Excel is, anders adviseren we eerst de Excel Basis te volgen.

Na het volgen van deze cursus kunnen zelfstandig overzichten met veel referenties en berekeningen opgezet worden, gegevens geanalyseerd worden met het gebruik van geavanceerde functies en met de zoekfuncties eenvoudig bijbehorende gegevens gevonden worden.

Bekijk de uitgebreide beschrijving en meld je aan voor onze Excel Functies en formules op 24 juni. Liever een andere datum deelnemen? Er zijn voor deze interessante cursus nog meer data beschikbaar.


Cursus in Microsoft en Adobe software en Actie

Nieuwsbrief Leslokaal 10A | Microsoft Office en Adobe cursus

We vragen cursisten aan het eind van een cursus een evaluatie in te vullen, zo kunnen we de lessen steeds beter aan laten sluiten op jullie wensen. De beoordelingen zijn nu ook op de website bij verschillende cursussen toegevoegd, zo kun je precies zien wat eerdere cursisten van een onze cursus vinden. ⭐️ Wist je dat onze klassikale trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3? Kijk voor ons volledige aanbod en nieuwe data op de website.

Een van onze favorieten is de reactie van Eva op de vraag wat haar meest positieve ervaring van de Timemanagement i.c.m. Outlookcursus is. Ze antwoordde: ‘De enthousiaste maar vooral rustige manier van lesgeven. Ik vond het leuker en ook nuttiger dan verwacht.’

Actie! Elke maand geven we een gratis training weg. Deze keer maak je kans op een deelname aan onze Excel Functies en formules cursus op 24 juni. Doe nu mee!


Uitgelichte trainingen!

Bij Leslokaal 10A ben je op de juiste plek voor Microsoft 365- en Adobe-trainingen. Deze trainingen kunnen bij ons op locatie gevolgd worden, maar we komen ook graag naar je toe! Wil je een training met meerdere collega’s volgen en heeft je bedrijf een geschikte trainingsruimte, informeer dan naar onze incompany mogelijkheden.

Waarom onze cursus?
In een kleine groep word je begeleid door een ervaren professional. Je ontwikkelt vaardigheden die je direct in de praktijk kan toepassen. Deze cursus biedt een praktische en interactieve leerervaring, ondersteund door voorbeelden en oefeningen.

Kijk hier voor ons volledige aanbod. Graag willen we de volgende trainingen onder de aandacht brengen:


Microsoft Excel Basis – 1 dag
Bij deze training kijken we naar de basis van Excel. Zo leer je goed navigeren over het werkblad, gaan we uitgebreid kijken naar opmaakmogelijkheden en daarbij komen ook getalnotaties aan bod. Aan de hand van oefeningen worden berekeningen en formules gemaakt en kijken we naar handige basisfuncties.

Na een dag met veel praktische oefeningen kun je een werkblad opbouwen met berekeningen en een mooie lay-out en lukt het om deze werkbladen naar een pdf te exporteren of af te drukken.

Bekijk de uitgebreide beschrijving en meld je aan voor onze cursus Microsoft Excel basis op 12 juli.


Microsoft Office PowerPoint

Microsoft PowerPoint basis – 1 dag
Leer stap voor stap de basisvaardigheden die je nodig hebt om mooie en pakkende presentatie op te bouwen. Een goede presentatie draait niet alleen om woorden – het omvat ook de visuele aspecten, een overzichtelijke verdeling en rust op de dia’s. Daarom zal een goede cursus je laten kennismaken met de wereld van PowerPoint, waarbij je leert hoe je gebruik kunt maken van kleur, lay-out en grafische elementen om je presentaties visueel aantrekkelijk te maken. Deze cursus biedt een praktische en interactieve leerervaring, ondersteund door voorbeelden en oefeningen. De geleerde technieken kunnen meteen worden toegepast in het dagelijkse werk.

Na het volgen van deze cursus kunnen zelfstandig een presentatie opzetten, verschillende stijlen dia’s maken, afbeeldingen toevoegen en aanpassen, gegevens presenteren in een tabel of grafiek en een proces tonen met vormen en SmartArt.

Bekijk de uitgebreide beschrijving en meld je aan voor onze cursus Microsoft PowerPoint basis op 26 juli.


Incompany trainingen

Cursus volgen met meerdere collega’s? Ook dat is mogelijk, met onze incompany trainingen. Deze kunnen bij jullie op locatie gegeven worden en kunnen we volledig naar wens samenstellen.

Denk hierbij aan Microsoft 365-adoptietrainingen. De ideale manier om personeel zo goed mogelijk te leren werken in de nieuwe omgeving! Of juist een Timemanagement i.c.m. Outlooktraining, zo wordt veel tijd bespaard bij de medewerkers die veel berichten ontvangen en een groot aantal verschillende taken hebben.

Wist je dat er in Excel en Word veel meer zit dan de meeste gebruikers beseffen? Ook hier kan een training een hele mooie aanvulling zijn op de digitale vaardigheden van de medewerkers binnen je organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken graag samen waar we jullie medewerkers kunnen trainen om efficiënter en beter in de software te kunnen werken.


Volg ons op social media: Volg ons op LinkedIn of like onze Facebookpagina.