Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retourneren levering producten

U heeft het recht de bestelling tot veertien (14) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals tot veertien (14) dagen om de product retour te sturen. Bij volledig retourneren krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Bij retourneren van een enkel item uit de bestelling, word de betaalde productprijs van het te retourneren product gecrediteerd. De kosten voor retour naar ons bedrijfsadres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Leslokaal 10A geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@leslokaal10a.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via info@leslokaal10a.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product. Niet alle online activaties kunnen geruild worden, omdat eenmalige activaties zijn. Na activatie van de code is het artikel definitief geactiveerd.

U heeft een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Wanneer dit niet meer mogelijk is, worden de dubbele verzendkosten bij in rekening gebracht.