Wie is Leontine Luijsterburg | Leslokaal 10A

Leontine Luijsterburg - Trainer Microsoft Office Excel, Word, Access en Outlook.

Graag wil ik me aan u voorstellen. Ik (Leontine Luijsterburg) ben in 2000 mijn carrière gestart in de ICT. Naast mijn carrière zijn mijn man en ik in dat jaar gaan samenwonen. Nu jaren later zijn we getrouwd en hebben een heerlijk gezin met twee heerlijke, mooie zoons. Na ruim 10 jaar in de ICT gewerkt te hebben, heb ik besloten om me meer te gaan richten op een persoonlijker beroep. Meer contact met mensen is wat ik graag wilde.

Midden 2011 kreeg ik de mogelijkheid om een baan te krijgen bij VSM Nederland als Educator (trainer/demonstratrice), dit is de importeur van PFAFFHusqvarna VIKING en Singer voor Nederland en België. Vanuit VSM gaf ik demonstraties bij verschillende naaimachine handelaren in Nederland en België. Dit was in de winkels, maar ook op hobby- en handwerkbeurzen was ik vaak. Daarnaast trainde ik naaimachine handelaren op nieuwe producten en software.

In 2016 heb ik de stap genomen om volledig voor mezelf te werken en ontslag ingediend bij VSM Nederland. Hier is Leokas Creative ontstaan, wat later over zal gaan in Leslokaal 10A. Vanuit Leokas Creative hebben we een webwinkel voor snijfolies, plotters, blanco artikelen en sublimatie opgezet en ons daarbij gericht op het geven van creatieve in software workshops voor onder andere snijplotters en sublimatie printers.

Omdat de ICT achtergrond en software toch bleef roepen, ben ik mijn Microsoft Office certificaten gaan behalen en zijn we vanuit Leslokaal 10A gestart met het aanbieden van Microsoft Office en Adobe trainingen en mogen we ons sinds 2022 naast trainingscentrum ook Official Testingcenter voor Microsoft en Adobe noemen. Wat betekent dat bij ons de officiële certificering behaald kan worden.

Leokas Creative naar Leslokaal 10A

Cursusruimte Leslokaal 10A

Met de eerste software lessen ben ik begonnen in 2010. Dit op kleine schaal. In middels is Leslokaal 10A uitgegroeid tot een volwaardig trainingscentrum met een groot aantal enthousiaste en terugkerende cursisten.

Ondanks een mooi atelier, kreeg ik vooral voor de software vaak de vraag naar andere mogelijkheden. Dit heeft vooral te maken met de afstand die men vaak moet reizen. We hebben er over nagedacht hoe dit een goede invulling te geven. En dat is gelukt! Vanaf september 2014 zijn we een nieuwe weg ingeslagen, het aanbieden van lessen via internet. Wat nu heel gebruikelijk is, was toen nog behoorlijk nieuw. De kwaliteit van ons E-learning aanbod is de afgelopen jaren flink verbeterd en biedt nu vele mogelijkheden.

In 2020 zijn we verhuisd naar een nieuwe ruimte leslocatie in Den Dungen. Dit maakt dat we veel meer ruimte hebben (en bewegingsvrijheid) en dan ook eindelijk de uitstraling die Leslokaal 10A verdient. Een professioneel bedrijf met een mooie bedrijfsruimte.

Wie weet tot ziens!
Creatieve groet,

Leontine Luijsterburg