Wie is Leslokaal 10A

Wie is Leslokaal 10A? We stellen ons graag voor.

Bij Leslokaal 10A ben je aan het juiste adres voor Microsoft Office, Microsoft 365 en Adobe cursussen. Met ons brede aanbod aan zakelijke cursussen vind je altijd een cursus om je digitale vaardigheden te verbeteren.

Vanuit ons ruime en rustige leslokaal in Den Dungen (net onder Den Bosch) worden zowel klassikale als virtuele cursussen gegeven. Op dit moment wordt ook hard gewerkt aan een uitgebreid E-learning programma, dit zal in het eerste kwartaal van 2024 gelanceerd worden.

Vanuit je bedrijf een cursussen aanvragen is ook mogelijk! Leslokaal 10A verzorgd geregeld incompany cursussen. Dit is makkelijk voor het personeel, zo zijn er geen extra reiskosten en reistijd en kan gerichter op de wensen van het bedrijf getraind worden. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Gemiddelde beoordeling inhoud cursussen: 9,1
Deze score is samengesteld uit meer dan 100 evaluaties.

Trainer Leontine Luijsterburg

Wie is Leslokaal 10A. Leontine Luijsterburg - Trainer Microsoft 365 Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Teams, OneDrive en SharePoint en Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop

Al meer dan tien jaar geef ik creatieve- en softwarecursussen. Vanuit mijn ICT-opleiding heb ik altijd een sterke interesse in software gehad. Ik vind het leuk nieuwe software te leren kennen en zie snel mogelijkheden en verbanden hierin, wat goed van pas komt bij het beantwoorden van vragen van cursisten en oplossen van vraagstukken.

Afgelopen jaren heb ik me gericht op het geven van cursussen en workshops, deze geef ik zowel klassikaal als virtueel (via teams). Daarnaast maak ik instructiefilms voor E-learning omgevingen.

Het is erg leuk om kennis te delen! Het is zo fijn als mijn cursisten na een cursus vol met ideeën zitten om de zojuist geleerde lesstof toe te gaan passen in de eigen praktijksituaties, want het is zoveel fijner werken met de juiste kennis van software!

Vanuit mijn eigen onderneming Leslokaal 10A ben ik beschikbaar als freelancer in Nederland en (Vlaamstalig) België voor diverse cursussen voor eindgebruikers:

  • Adobe InDesign
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint, Outlook)
  • Microsoft 365
  • Microsoft OneDrive
  • Microsoft SharePoint
  • Microsoft Teams (voor leden en eigenaren)
  • Timemanagement i.c.m. Microsoft Outlook

Bij alle cursussen werkt de cursist vanaf een eigen computer mee, zodat de lesstof goed geoefend kan worden en daardoor veel beter onthouden wordt!

Uiteraard is incompany cursus en training mogelijk, deze kunnen volledig ingericht worden naar de wensen van het bedrijf. Neem gerust contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Gemiddelde beoordeling als trainer: 9,1 🌟
Deze score is samengesteld uit meer dan 100 evaluaties.

Wie weet tot ziens!